apa barang

Apa barang

Saturday, September 10, 2011

cukai 6% prepaid adalah untuk mengalih isu Mat Indera yang sedang Hot

Di samping memulas telinga rakyat banyak ,dapat juga mengalih perhatian  dari mat indera kepada prepaid .
tiba tiba akhbar yang biasa menyokong cukai kelihatan  macam menentang
sebenarnya jika kerajaan bertegas , telco tidak berani mengenakan cukai.
lagi pun cukai 6% mampu menaggung perbelanjaan dan mewahkan banyak pihak...




Nota:

Gua tenang je.. walaupun gua menggunakan celcom ,digi dan maxis ..gua guna pospaid...padan muka korang

27 comments:

lieynanilaz said...

nak tukar kepada postpaid gaklah...huhu..

JIJI YU said...

gua tenang je kalopon gua gune prepaid

Wadi AR said...

gua lagi tenang sbb gune public pon

Mr feckry said...

TM termasuk tak dengan cukai tu

senyumSOYA said...

pasni ramai la y gayut kat pondok telefon cm doluu2..^^!

Musang said...

gua pon tenang je

FasiHaH SupiaN said...

setakat ni xde lah pulak aku nak melatah topup ade tax..tenang je der, cukup masa, pepaham le undi nanti,huhu

MiMiEy :) said...

nasib baik mimi jrg topup.
hehehe

ORLANDO AHMAD said...

Gua guna burung je...

Cikli said...

allo bro, postpaid dah lama kena cukai la...
kini giliran prepaid pula.

Waqheh said...

ni salah 1 kecelakaan kepada rakyat...daje sungguh

Cik Ina Do do Cheng said...

cik ina berkongsi sama ngan nota kat bawah.kah kah kah ketawakan dorang.

KuNanGKuNanG said...

cool aje...:)

whitecappuccino said...

postpaid bkn ke ada cukai gk?

delarocha said...

mungkin ada benarnya...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bila jd keperluan, mula la ada yg nak amik kesempatan...

Bidadari Syurga said...

kitastady ja... tau bebuln kredit ada isi....

imah said...

lepas nih jarang la org bergayut..

geeds said...

demm. lepas ni send surat je la. ganti texting. tradisional sikit.

~SaL IjOu~ said...

haru~ (--')

gedek! said...

itu adat kapitalis...

cik emymilia said...

nasib baik tak ada talipon.....ehh?!

ayunda maajis said...

aku guna telepati jer..

Emira Darmia said...

xpe² credit i jrg gune...sbb dekat opish gune tepon opish..dekat umah pown gune tepon umah...hehehe

mr.syazwan said...

nanti postpaid la tu kot

huhu

Mommy Fara said...

Postpaid bkn mmg dah lama menderita sbb tax ke?

aeisyah hanum said...

guwa pun tenang aje.., tepon ade kredit yang takde...



p/s: kagum tgok blog hott cam pizza panas ni..