apa barang

Apa barang

Wednesday, November 10, 2010

Bagus Juga Jadi Bangla ...ye tak ?

Bila bangla di belasah sini yek



Cupcap

Apa yg dapat belasah orang .. puas ke ..kalau apa jadi..ada Nal fikir pasal cup dan mei
cakap saja tak boleh...tinggalkan saja tempat tu macam tu..hiss cup betul betul tak setuju..

Mei9

Bukan datang kebaikan pun tunjuk kuat kat orang..kenapa perlu belasah..ada bagi duit ubat ke lepastu..apa apa jadi sapa susah..bukan tak boleh sabar kan ?

Nina Kelly Man

Masa pukul bangla tu ada fikir panjang tak ? budaya bangla tu ..jika nak berkawan memang pegang pegang..Cuba tengok kalau bangla melintas jalan..banyakan sabar


Nurni yusoff

Kenapa mesti menggunakan kekerasan?..dah la bangla tu tak melawan masa awak pukul..siapa saya nak marah orang duhai awak..cuma saya terkejut awak pukul bangla tak bagus la macam tu..sakit orang..baek awak marah aje..takpe benda dah jadi.Jangan pukul orang tau? kecuali jika awak di pukul dulu

Suriana sidek

MMM bagus sangat la tu... cuba fikir ..dulu bukan susah tinggal saja ..kenapa musti nak jadikan pekara besar... ntah dapat tidur tak bangla tu ..haiii..sudah la..lain kali jangan macam tu


Brutalsolo

Padan muka ko Helmy... he he he




Nota: malam tu aku cuba juga menyanyi dan menari sambil tukar baju 20 pasang

27 comments:

beautiful_rose said...

huhuhuhu tapi mmg betul lah selalu tgk bangla macam tuh.tak tau kot tu care dorg beramah mesre ke hape.

tukar baju sampai 20pasang?
nak wat pe...berangan depan cermin ke? =p

beautiful_rose said...

erk,fstime jadi y fst komen di sini..kalo tak,sure jadi org y ke berape ratus tah =p







okey selamat bertukar baju...... =p

Webmaster@Echam said...

Mak aiiii.. dah mcm filem hindustan palk salin 20 pasang baju...

nAzAriAh MohD MurAD said...

alah benda dh jadik usah dikesalkan lol...x perr nanti nasihat baik2 ok...
uik tuka sampai 20 pasang?? huh kenapa x ckpkan 50pasang jerr???

luahfikiran said...

SALAM,
LELAKI BANGLA NI BIASANYA HIDUNG MANCUNG2. USIK SIKIT HIDUNGNYA, MUNGKIN BARU DIA SEDAR DIRI.

alang said...

sekali sekala belasah org, nikmat dia fuhhh, susah nk ckp. :)

.sweet-ants. said...

x suke bangla. busyuk. elok la ko belasah dia tu. hah

ciK mOt (",) said...

arghh...tak suka bangla...bau BAWANG kuat la...alasang...

ibuintan said...

memang tak baek main2 belasah ni.. slow talk sudah la, wah brutal leh ke slow talk ni!

Aqilah Nur said...

bau die yg plg takleh tahan tuu

Aqilah Nur said...

bau die yg plg takleh tahan tuu

adrinaqamarina said...

nama bro helmy ke? hehe

AmirFX said...

Mat Bangla keja ngn aku dulu pun bau semacam jerr... Derang cakap mandi sekali seminggu je..

elly said...

kan dah dapat ceramah ceramah percuma....ingat jadikan pengajaran...pkir dulu sebelom tindak

ainz said...

Xsuke bangla..pandang kita mcm pandang ape jek..

Eh..ko pukul bangla,ke?

relevan said...

Mat Bangla hensem apa !..ramai gadis melayu yangterpikat..

Pencacai Alim said...

myammarla..hakhak

tuyuk said...

kuikuikuikui.. :P

.:Daya:. said...

menari cam orang hindustan
satu lagu berpuluh baju tukar

ana said...

a'ah...prasan gak bangla selalu lintas jalan pegang tangan sesama diaorg...klu la lelaki malaysia buat mcm tu...alahai!

GaDis CoMeL said...

gua teringin jugak nak belasah orang. haha. demmm

momochan said...

bangla semakin ramai.memang agak rimas la juga...hukum pada yang bersalah saje..yang tak bersalah tu biarlah diorang nak cari rezeki...

*kadang2 tak suka mate diorang meliar je bila pompuan lalu depan*

sahromnasrudin said...

bangladon memang mantap

Nerzhul said...

mungkin bangla tu hensem...ramai lak yang backup beliau..wakakakkaa

JULIET bukan namaku said...

Cube berdamai dgn bangla2 ...
buleh???

tia said...

patahkan idong bangla neh best sket! sbb mancong sgt! hihi!

kella said...

bangla bangla.. bila la agaknya dapat belasah bangla yang kat bawah rumah ni yang suka meludah merata rata! huh!